Gold Ahoy

Gold Ahoy

Der er guld i sigte med slotmaskinen Gold Ahoy

Denne sjove slotmaskine tager dig med på ægte pirat-eventyr, med skattekort, romflasker og guld. Du møder også den garvede pirat, som er spillets wild. Gold Ahoy indeholder features som scatters, Gratis Spins og skattekiste-bonus, som gør spillet rigtig underholdende.

Gold Ahoy har 5 roterende hjul, 3 rækker og 25 gevinstlinjer. Spillets teoretiske udbetaling ligger på 95,4%.

Indstillinger

Spillet har flere forskellige indstillinger, som du kan justere på. Det betyder at det er op til dig, om du vil satse stort eller småt. Antallet af gevinstlinjer du kan spille på, rangerer fra 1 til 25 og jo flere du spiller på, jo større er din chance, for at ramme en vinderkombination. Der er 9 forskellige møntværdier du kan vælge imellem, jo højere du sætter den, jo mere koster det at spinne hjulene, til gengæld er gevinsterne også større.

Wilds, scatters og bonusrunder  

Jackpotten er i dette spil på 25.000 mønter og den får du fingre i, ved at ramme 5 symboler med piraten på, på en aktiv gevinstlinje naturligvis. Han er spillets wild og han kan derfor også erstatte alle symboler. Han kan dog ikke erstatte scatteren og bonussymbolet. Får du 4 wilds vinder du 5.000 mønter, 3 wilds giver 250 mønter og 2 giver 10 mønter.

Scatteren i dette spil er skattekisten. Rammer du 3 eller flere af disse symboler, aktiverer du skattekiste-bonusrunden. Her skal du vælge en af de kister du har ramt. Disse kister indeholder hemmelige gevinster. Hvis du er heldig, vælger du den kiste, som indeholder et symbol hvorpå der står ”win all”. Med dette symbol, vinder du indholdet fra alle kisterne. Denne gevinst kan blive ganget op med helt op til 4, hvis du aktiverer denne bonusrunde, ved hjælp af Gratis Spins!

Gratis Spins kan blive aktiveret, når du har fundet 3 eller flere symboler med skattekort på. Når Gratis Spins-bonusrunden er blevet aktiveret, vil et nyt vindue åbne og her bliver du præsenteret for en feature, hvor du skal grave efter skatte. Et lille kort med små røde krydser vil komme op på din skærm og du skal som piraten grave, der hvor krydsene er. Bonusrunden stopper, når du graver et dødningehoved op. Alle dine gevinster du har gravet frem vil blive tilføjet til enten dine Gratis Spins eller din multiplikator. Bonussen giver dig mulighed for at vinde op til 30 Gratis Spins og en multiplikatoreffekt på op til 4. Dette betyder at dine gevinster vil blive ganget med 4. Du kan sagtens vinde flere Gratis Spins, hvis du får yderligere 3, eller flere skattekort. Under Gratis Spins kan du aktivere skattekiste-bonusrunden, hvor gevinster fra denne runde vil blive ganget op, med den (eventuelle) multiplikator du har vundet i Gratis Spins-bonusrunden.

Andre symboler

Udover wilds, scatters og bonussymboler, indeholder spillet symboler med skibe, dødningehoveder, romflasker, sværd og de højeste spilletkort, fra 10 til es. Efter wilds, scatters og bonussymboler, er det skibene der giver den højeste gevinst. Rammer du 5 eller flere, vinder du 10.000 mønter, 4 giver 750, 3 giver 100 og 2 skibe giver 5 mønter.

Du kan se en fyldestgørende oversigt over symboler, gevinster, regler og gevinstlinjer, hvis du klikker på det lille skilt, nederst i venstre hjørne, hvor der står ”info” på.

Spillets udseende og lyde

Gold Ahoy er en ganske fin slotmaskine, med et gennemført pirat-tema. Symbolerne er helt i tråd med temaet og de er rigtig flot lavet, grafisk set. Spillet finder sted på en varm tropeø, med høj sol, sand, palmer, blå himmel, turkist vand og fakler med ild i. Spillepladen er også en integreret del af hele pirat-temaet, den er nemlig dekoreret med kranier og en farvestrålende papegøje.

Når du aktiverer bonusrunden med skattekister, kommer der et sværd frem, som du skal bruge til at åbne skattekisten med og så bliver din gevinst afsløret. Når du har vundet vælter det frem med diamanter på skærmen. Det er en hyggelig feature, som gør spillet lidt mere levende og mindre monotomt.

Bonusrunden med skattekort og Gratis Spins, er også rigtig fint lavet. Her ser du øen oppefra og den lille pirat fiser hen til de krydser du vælger og så går han ellers i gang med at grave dine gevinster op.

Hvis du har lyden tændt når du spiller, bliver du suget endnu længere ind i pirat-temaet. Lyden er som taget ud af Pirates of the Caribbean og passer super godt til spillet.

Lydene og grafikken er virkelig med til at gøre spiloplevelsen komplet og indbydende.

Konklusion

Er du frisk på et ægte pirat-eventyr, så skal du prøve denne slotmaskine. Her støder du blandt andet på pirater, skattekort, romflasker og guld. Spillet byder også på wilds, scatter, Gratis Spins og en bonusrunde med skattekister.

Spillet har flere forskellige indstillinger, som du kan justere på. Du kan justere på antallet af aktive gevinstlinjer og møntværdien. Derfor vælger du selv, om du vil satse stort eller småt.

Jackpotten er på 25.000 mønter og den kan du vinde, ved at ramme 5 wilds, på en aktiv gevinstlinje. Piraten er spillets wild og han kan også erstatte alle symboler, på nær scatter og bonussymbol.

Scatteren er skattekisten og lander du på 3 eller flere, aktiverer du skattekiste-bonusrunden. Her skal du vælge en af de kister du har ramt. Kisterne indeholder hemmelige gevinster og rammer du den, hvor der står ”win all” på, vinder du indholdet af alle kisterne.

Du kan vinde Gratis Spins, hvis du finder 3 eller flere symboler med skattekort på. Når Gratis Spins-bonusrunden bliver aktiveret, åbnes et nyt vindue, hvor du bliver præsenteret for en feature, hvor du skal grave efter skatte. Du har mulighed for at vinde op til 30 Gratis Spins og en multiplikatoreffekt på op til 4. Du kan sagtens vinde yderligere Gratis Spins.

Udover wilds, scatters og bonussymboler, har spillet andre symboler med skibe, dødningehoveder, romflasker, sværd og de højeste spillekort på.

Gold Ahoy er en fin slotmaskine, med et gennemført pirat-tema. Symbolerne og selve spillepladen er helt i tråd med temaet og grafikken er rigtig flot. Lydene passer rigtig godt til spillet og gør at du bliver suget endnu længere ind i spillet og samme med grafikken er spiloplevelsen både indbydende og komplet.

Hvis du kan lide pirat-eventyr og sjove features, burde du prøve denne slotmaskine.

Kontakt os